Verzenden en Retourneren

Verzending

Alle bestellingen vanuit Nederland en België die op maandag tot en met vrijdag worden geplaatst voor 17:00 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst (za-zo) worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.

De verzending vanaf Nederland is altijd kosteloos, terwijl de verzending vanuit België gratis is vanaf een aankoopprijs van 40 euro. Voor bestellingen buiten Nederland en België geldt een aankoopprijs van 100 euro voor gratis verzending.

Voor een uitgebreid overzicht betreft de levertijden kunt u de pagina 'Wereldwijde Verzending' raadplegen onder onze FAQ in het menu.

* Tijdens de feestdagen kunnen de bezorgtijden afwijken in verband met drukte. Houd de track and trace code bij de hand om de status van uw pakket te volgen.

Retourneren

Als u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met klantenservice@tlscommerce.com. Hier krijgt u, binnen 24 uur, de retourinstructies die u nodig heeft. 

Wij bieden gratis retourneren aan voor klanten uit Nederland bij aankoopprijzen boven 40 euro. Indien uw bestelling niet aan deze voorwaarden voldoet, zijn de retourkosten voor eigen rekening.

U kunt uw product tot 14 dagen na het plaatsen van de bestelling retourneren. Alle producten die u retourneert behoren te voldoen aan de retourvoorwaarden: geen gebruikssporen, alle toebehoren nog inbegrepen & verpakking intact. 

Voor verdere uitleg betreft het terugbetalingsbeleid, willen wij u verwijzen naar onze Refund Policy. 

Veelgestelde vragen

Alle bestellingen vanuit Nederland en België die op maandag tot en met vrijdag worden geplaatst voor 17:00 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst (za-zo) worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.*

Voor een uitgebreid overzicht betreft de levertijden kunt u de pagina 'Wereldwijde Verzending' raadplegen onder onze FAQ in het menu.

* Tijdens de feestdagen kunnen de bezorgtijden afwijken in verband met drukte. Houd de track and trace code bij de hand om de status van uw pakket te volgen.

Neem onmiddellijk contact met ons op via klantenservice@tlscommerce.comGraag ontvangen wij van u het bestelnummer en het juiste adres. Indien mogelijk zullen wij uw adres aanpassen voordat uw pakket verzonden is.

Mocht het pakket al verzonden zijn dan kunnen wij op geen enkele manier een terugbetaling of vervanging bieden. 

Tijdens het verzendproces komt het wel eens voor dat er een artikel defect of beschadigd raakt. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat u het probleem duidelijk omschrijft. Als u in aanmerking komt helpt de klantenservice u verder met een oplossing.

Disclaimer: op alle elektronica wordt een 1-jarige garantie uitgegeven.

Neem onmiddellijk contact met ons op via de klantenservice pagina of mail naar klantenservice@tlscommerce.com.

Wij zullen u zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen. Indien mogelijk gelieve foto’s bij uw mail toe te voegen.

Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop, heb je altijd het recht om het product binnen 14 dagen terug te sturen.

Wij bieden gratis retourneren aan voor klanten uit Nederland bij aankoopprijzen boven 40 euro. Indien uw bestelling niet aan deze voorwaarden voldoet, zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Het kan tot 5 werkdagen duren vanaf het moment dat u een bevestiging van terugbetaling heeft ontvangen. Als u uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen binnen 5 dagen, neem dan contact met ons op viaklantenservice@tlscommerce.com. Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Ons gehele assortiment is grondig getest door onze leveranciers. Tevens wordt ons gehele assortiment elk jaar opnieuw getest, zodat er zich zo min mogelijk problemen voordoen met leveringen. Daarentegen bevatten alle producten een CE-verklaring. De CE-markering die op alle producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.