Wij maken innovatief verschil

Nuvance levert vernieuwende producten die veelvuldig van pas komen in het dagelijks leven. Service en kwaliteit staat bij ons op nummer één.

Het Nuvance team

Foto teamlid

Lars

Directeur

Foto teamlid

Tim

Directeur

Foto teamlid

Rick

Grafisch ontwerper

Foto teamlid

Luc

Winkelmanager

Foto teamlid

Thomas

Magazijn operator

Foto teamlid

Jens

Magazijnmedewerker

Foto teamlid

Benthe

Magazijnmedewerker

Foto teamlid

Niels

Magazijnmedewerker

Ons verhaal

In 2020 is Nuvance haar zoektocht begonnen om een uitgebreid assortiment aan te bieden op verschillende platformen binnen de Nederlandse markt. Nuvance levert innovatieve producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen. Het volledige assortiment van Nuvance is uitvoerig getest; op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen.

Daarnaast heeft de zeer succesvolle aanloop ertoe geleid dat Nuvance is uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk binnen de online verkoopkanalen, zoals Bol.com en Amazon.

Voor alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment binnen fitnessaccessoires, wonen en tuin, hobby, elektronica en gadgets!

Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.

Voor meer informatie betreft onze Missie, Visie en Strategie kun je hieronder verder lezen!

Onze Missie, Visie en Strategie

We streven ernaar om onze consumenten de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen te bieden, met keuze uit een uitgebreid assortiment
en een geweldige klantervaring.

Het hebben van een succesvol netwerk van leveranciers en klanten om voortdurend toegevoegde waarde te creëren aan ons assortiment en tevens een verschil te maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit resulteert in een gevarieerd en breed aanbod van producten dat aansluit op de wensen van de klant en de strenge veiligheidsnormen, wat voor ons een hoge prioriteit heeft. 

Een kwalitatief assortiment met zo laag mogelijke prijzen aanbieden dat aansluit op de behoeften van de klant. Dit wordt mede gerealiseerd door het blijven innoveren van onze producten, met behulp van onze vaste leveranciers en klanten. Tevens streven wij naar een geweldige klantervaring, dit door een behulpzame klantenservice, een snelle levering en een uitstekende after-care.

Als pure internetaanbieder richten wij ons op particuliere en zakelijke klanten. Ons ruime assortiment met scherpe prijzen maken dat wij onze klanten een aantrekkelijk aanbod met een snelle levering kunnen aanbieden. Heeft u vragen over een product of bestelling? Contacteer ons gerust via onderstaand mailadres:

klantenservice@tlscommerce.com

Onze webwinkel

TLS Commerce B.V.

Adres
Graafschap Hornelaan 116B 6004HT, Weert
(geen bezoekadres)

KVK nummer
85524271

BTW nummer
NL863652591B01