Ons verhaal

Onze Missie, Visie en Strategie

We streven ernaar om onze consumenten de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen te bieden, met keuze uit een uitgebreid assortiment
en een geweldige klantervaring.

Het hebben van een succesvol netwerk van leveranciers en klanten om voortdurend toegevoegde waarde te creëren aan ons assortiment en tevens een verschil te maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit resulteert in een gevarieerd en breed aanbod van producten dat aansluit op de wensen van de klant en de strenge veiligheidsnormen, wat voor ons een hoge prioriteit heeft. 

Een kwalitatief assortiment met zo laag mogelijke prijzen aanbieden dat aansluit op de behoeften van de klant. Dit wordt mede gerealiseerd door het blijven innoveren van onze producten, met behulp van onze vaste leveranciers en klanten. Tevens streven wij naar een geweldige klantervaring, dit door een behulpzame klantenservice, een snelle levering en een uitstekende after-care.

Als pure internetaanbieder richten wij ons op particuliere en zakelijke klanten. Ons ruime assortiment met scherpe prijzen maken dat wij onze klanten een aantrekkelijk aanbod met een snelle levering kunnen aanbieden. Heeft u vragen over een product of bestelling? Contacteer ons gerust via onderstaand mailadres:

klantenservice@tlscommerce.com

Onze Online Winkel

TLS Commerce B.V.

Graafschap Hornelaan 116B

6004HT, Weert

KVK: 85524271

BTW nr: NL863652591B01

E-mail: Klantenservice@tlscommerce.com

Telefoonnummer: +31 65 882 78 91

Route