Impressum

Impressum

Nuvance is een jonge, gepassioneerde en innovatieve organisatie waarbij je als klant centraal staat. Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.

Informatie over Nuvance 

  • Bedrijf: TLS Commerce B.V.
  • Land: Nederland
  • Provincie: Limburg
  • Stad: Weert
  • Straat en nummer: Graafschap Hornelaan 116B
  • Postcode: 6004 HT
  • Bedrijfsnummer: 85524271
  • Btw-nummer: NL863652591B01

Neem contact op met

  • E-mail: klantenservice@tlscommerce.com

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. U vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Veelgestelde vragen

Alle bestellingen vanuit Nederland en België die op maandag tot en met vrijdag worden geplaatst voor 17:00 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst (za-zo) worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd.*

Voor een uitgebreid overzicht betreft de levertijden kunt u de pagina 'Wereldwijde Verzending' raadplegen onder onze FAQ in het menu.

* Tijdens de feestdagen kunnen de bezorgtijden afwijken in verband met drukte. Houd de track and trace code bij de hand om de status van uw pakket te volgen.

Neem onmiddellijk contact met ons op via klantenservice@tlscommerce.comGraag ontvangen wij van u het bestelnummer en het juiste adres. Indien mogelijk zullen wij uw adres aanpassen voordat uw pakket verzonden is.

Mocht het pakket al verzonden zijn dan kunnen wij op geen enkele manier een terugbetaling of vervanging bieden. 

Tijdens het verzendproces komt het wel eens voor dat er een artikel defect of beschadigd raakt. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat u het probleem duidelijk omschrijft. Als u in aanmerking komt helpt de klantenservice u verder met een oplossing.

Disclaimer: op alle elektronica wordt een 1-jarige garantie uitgegeven.

Neem onmiddellijk contact met ons op via de klantenservice pagina of mail naar klantenservice@tlscommerce.com.

Wij zullen u zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen. Indien mogelijk gelieve foto’s bij uw mail toe te voegen.

Indien je niet tevreden bent met jouw aankoop, heb je altijd het recht om het product binnen 14 dagen terug te sturen.

Wij bieden gratis retourneren aan voor klanten uit Nederland bij aankoopprijzen boven 40 euro. Indien uw bestelling niet aan deze voorwaarden voldoet, zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Het kan tot 5 werkdagen duren vanaf het moment dat u een bevestiging van terugbetaling heeft ontvangen. Als u uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen binnen 5 dagen, neem dan contact met ons op viaklantenservice@tlscommerce.com. Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Ons gehele assortiment is grondig getest door onze leveranciers. Tevens wordt ons gehele assortiment elk jaar opnieuw getest, zodat er zich zo min mogelijk problemen voordoen met leveringen. Daarentegen bevatten alle producten een CE-verklaring. De CE-markering die op alle producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.